Πώληση/Ενοικίαση Domain

Η WebsiteMarket είναι η μεγαλύτερη αγορά ποιοτικών domain με ολοκληρωμένες υπηρεσίες
στην Ελλάδα. Πουλήστε το domain σας γρήγορα στη σωστή τιμή, εκμεταλλευόμενοι τη δωρεάν καταχώρηση domain στην πλατφόρμα μας.

Καταχωρήστε το domain σας σήμερα

Μέγιστη ευελιξία: Επισκόπηση επιλογών πωλήσεων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πουλήσετε το Domain σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Αμεση Πώληση

Αυτή είναι η ταχύτερη από τις μεθόδους πώλησης. Αρχικά, ο πωλητής καθορίζει μια δεσμευτική τιμή "Αμεση Αγορά" και έπειτα ο αγοραστής πληρώνει την τιμή που εμφανίζεται στη σελίδα προσφοράς domain. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς του domain, ο πωλητής λαμβάνει τα χρήματα της τιμής πώλησης στο λογαριασμό του.

Αποδέχομαι Προσφορά

Δεν υπάρχει συγκεκριμμένη τιμή, αλλά οι προσφορές είναι ευπρόσδεκτες. Όταν οι υποψήφιοι αγοραστές υποβάλλουν προσφορά, ο πωλητής αποφασίζει εάν επιθυμεί να διαπραγματευτεί μαζί τους. Εάν και οι δύο εμπλεκόμενοι συμφωνήσουν για μια τιμή, η WebsiteMarket θα ολοκληρώσει την πώληση.

Ενοικίαση

Εάν ένας πωλητής προσφέρει κάποιο domain για ετήσια ενοικίαση, τότε είτε εμφανίζεται η επιλογή "Αμεση Ενοικίαση" στη σελίδα προσφοράς domain (αν έχει καθοριστεί συγκεκριμμένη τιμή), είτε εμφανίζεται η επιλογή "Κάντε Προσφορά" (αν δεν υπάρχει συγκεκριμμένη τιμή αλλά οι προσφορές είναι ευπρόσδεκτες).

Προσωπικός Σύμβουλος

Ως πωλητές, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες συμβούλων/μεσιτών μας που δημιουργούν λεπτομερή έκθεση/αξιολόγηση του domain και εκτίμηση αξίας domain. Πουλήστε τα domain σας υψηλής αξίας με την υποστήριξη των επαγγελματιών μεσιτών μας. Επικοινωνούμε με υποψήφιους αγοραστές, διαπραγματευόμαστε την τιμή, εξασφαλίζουμε την πληρωμή και διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη μεταφορά του domain.