Υπηρεσίες Μεταφοράς Domain

Μεταφορά domain με ασφάλεια μετά την ολοκλήρωση μιας πώλησης.
Ιδανικό για αγοραστές και πωλητές. Ασφαλής ενημέρωση για την τιμή αγοράς
και απρόσκοπτη μεταφορά της ιδιοκτησίας του domain.

Πλεονεκτήματα και Ασφάλεια Για Αγοραστή και Πωλητή Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

 

Η Υπηρεσία Μεταφοράς της WebsiteMarket παρέχει ασφάλεια και σιγουριά ότι το domain και τα χρήματά σας είναι ασφαλή. Εγγυόμαστε 100% ασφάλεια κατά το χειρισμό της μεταφοράς των domain σας.

Μόλις ο αγοραστής και ο πωλητής καταλήξουν σε συμφωνία χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα συναλλαγών μας, η δωρεάν Υπηρεσία Μεταφοράς διασφαλίζει την ασφαλή πληρωμή και μεταφορά του domain.

Η υπηρεσία μεταφοράς μας περιλαμβάνει μια συμφωνία αγοράς ειδικά προσαρμοσμένη σε domain και websites. Επίσης σας ανατίθεται ένας αποκλειστικός αντιπρόσωπος της WebsiteMarket για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πληρωμή και την τεχνική μεταφορά έως ότου η ιδιοκτησία του domain μεταφερθεί στο νέο ιδιοκτήτη.

Αναλυτικά παρέχονται δωρεάν τα ακόλουθα:

  • Υπηρεσία ελέγχου/εποπτείας μεταφοράς ιδιοκτησίας του domain. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή, εποπτεύουμε/ελέγχουμε/εξυπηρετούμε όλη τη διαδικασία μεταβίβασης της ιδιοκτησίας του domain σε εσάς. Ανάλογα με την επέκταση του domain (π.χ. .gr, .com), αυτό μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 5 ως 10 ημερών.
  • Ασφαλή και αξιόπιστη υπηρεσία για όλες τις αγορές και τις πωλήσεις domain που πραγματοποιούνται μέσω της WebsiteMarket.
  • Μέγιστη ασφάλεια για τις πληρωμές των αγοραστών μέσω PayPal ή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. Πληρωμή της τιμής αγοράς του domain σε ενδιάμεσο λογαριασμό μας. Μόνο όταν επιβεβαιωθεί η μεταφορά ιδιοκτησίας του domain στον αγοραστή θα μεταφερθούν τα χρήματα (το ποσό τιμής αγοράς που κατέβαλλε ο αγοραστής) σε λογαριασμό του πωλητή.
  • Συμφωνία αγοράς και προσωπική υποστήριξη μέσω του ειδικού συμβούλου μεταφοράς των domain, για την αξιόπιστη μεταφορά ιδιοκτησίας του domain.

Η υπηρεσία μεταφοράς της WebsiteMarket περιλαμβάνεται δωρεάν εφόσον η αγορά domain πραγματοποιείται στην πλατφόρμα μας (ισχύει η τυπική τιμολόγηση της αγοράς).

Λάβετε υπόψη ότι η Υπηρεσία Μεταφοράς Domain και Escrow της WebsiteMarket ισχύει μόνο για το όνομα του domain και την τιμή αγοράς. Η μεταφορά οποιουδήποτε σχετικού περιεχομένου website ή επιπλέον αντικειμένων με διαπραγμάτευση πρέπει να διευθετηθεί απευθείας μεταξύ των μερών (αγοραστή και πωλητή).

Μεταφορά Domain: Πως Λειτουργεί Σε 4 Βήματα

Θέλετε να μετακινήσετε το domain σας σε νέο πάροχο;
Οι επαγγελματίες σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία μεταφοράς domain.

1. Πληρωμή Σε Ενδιάμεσο Λογαριασμό

Ο αγοραστής πληρώνει τη συμφωνημένη τιμή αγοράς του domain μέσω PayPal ή χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σε έναν ενδιάμεσο λογαριασμό που παρέχεται από τη WebsiteMarket.

2. Συμφωνία Αγοράς Domain

Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή του domain, τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής θα λάβουν μία δωρεάν συμφωνία αγοράς από εμάς, ειδικά προσαρμοσμένο σε domain ή website χωρίς επιπλέον χρέωση.

3. Μεταφορά Domain Χωρίς Προβλήματα

Οι ειδικοί σύμβουλοι μεταφοράς συνεργάζονται με τους δύο εμπλεκόμενους (αγοραστής, πωλητής) και τις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων τους ή τους καταχωρητές domain τους για τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά του domain.

4. Πληρωμή Στον Πωλητή

Ο πωλητής πληρώνεται μόλις ο αγοραστής εγγραφεί ως νέος κάτοχος του domain και αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του domain. Είναι τόσο απλό!