Αγορά Domain

Σκεφτήκατε την τέλεια διεύθυνση website αλλά το domain το έχουν ήδη πάρει;
Κανένα πρόβλημα! Μοναδικά domain διατίθενται!

Βρείτε το ιδανικό domain σήμερα

Διαφορετικές επιλογές για αγορά Domain.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε το Domain που θέλετε.

Αμεση Αγορά

Αυτή είναι η ταχύτερη από τις μεθόδους αγοράς. Αρχικά, ο πωλητής καθορίζει μια δεσμευτική τιμή "Αμεση Αγορά" και έπειτα ο αγοραστής πληρώνει την τιμή που εμφανίζεται στη σελίδα προσφοράς domain. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς του domain, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το domain σας.

Κάντε Προσφορά

Δεν υπάρχει συγκεκριμμένη τιμή, αλλά οι προσφορές είναι ευπρόσδεκτες. Όταν υποβάλλετε προσφορά, ο πωλητής αποφασίζει εάν επιθυμεί να διαπραγματευτεί μαζί σας. Εάν και οι δύο εμπλεκόμενοι (αγοραστής-πωλητής) συμφωνήσουν για μια τιμή, η WebsiteMarket θα ολοκληρώσει την πώληση.

Ενοικίαση

Εάν ένας πωλητής προσφέρει κάποιο domain για ετήσια ενοικίαση, τότε είτε εμφανίζεται η επιλογή "Αμεση Ενοικίαση" στη σελίδα προσφοράς domain (αν έχει καθοριστεί συγκεκριμμένη τιμή), είτε εμφανίζεται η επιλογή "Κάντε Προσφορά" (αν δεν υπάρχει συγκεκριμμένη τιμή αλλά οι προσφορές είναι ευπρόσδεκτες).

Προσωπικός Σύμβουλος

Ως αγοραστής, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες συμβούλων/μεσιτών μας. Οι έμπειροι σύμβουλοι μας στα domain θα σας βοηθήσουν με διαπραγματεύσεις τιμών και αγορές - ακόμη και για τομείς που δεν είναι διαθέσιμοι αυτήν τη στιγμή στη βάση δεδομένων μας.

Σε 3 Βήματα Αγοράστε Domain

Πως Βρίσκω Ένα Domain

Η WebsiteMarket συγκεντρώνει πωλητές από όλη την Ελλάδα, προσφέροντάς σας αποκλειστικά και μόνο τα πιο αξιόλογα-ποιοτικά domain προς πώληση.

 • Περιηγηθείτε στον κατάλογο των domain. Είμαστε σίγουροι ότι το domain που θέλετε -ή μια εξαιρετική εναλλακτική λύση- είναι προς πώληση.
 • Μελετήστε τις διάφορες εκτιμήσεις αξίας και τα δεδομένα/στατιστικά στοιχεία που παρέχουμε για το κάθε domain στην αναλυτική σελίδα προσφοράς domain.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε ο προσωπικός σας σύμβουλος να αξιολογήσει τις ανάγκες σας και να εντοπίσει το πιο κατάλληλο domain στην πιο οικονομική τιμή για εσάς από όλη την παγκόσμια αγορά (αναζητώντας όλα τα διαθέσιμα ελεύθερα domain και ερευνώντας όλα τα marketplaces με domain που πωλούνται).

Αν χρειάζεστε ένα domain για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, επισκεφτείτε το WebsiteMarket για να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Πόσο Κοστίζει & Πως Αγοράζω Ένα Domain

Σίγουρα έχουμε κάτι που να ταιριάζει σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Όσο υψηλότερη είναι η αξία του domain, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή αγοράς.

 • Οι τιμές domain ξεκινούν από 20€, χωρίς ανώτατο όριο.
 • Πολλά domain πωλούνται σε τιμές μικρότερες από 1.000€.
 • Διαπραγματευτείτε γρήγορα και ανώνυμα αν ο πωλητής δεν έχει δηλώσει μια συγκεκριμμένη τιμή.

Η αγορά domain είναι γρήγορη και εύκολη, όπως και η αγορά οτιδήποτε άλλου στο Διαδίκτυο.

 • Μόλις βρείτε ένα domain που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, μπορείτε να το αγοράσετε γρήγορα και με ασφάλεια!
 • Αγοράστε το domain σε συγκεκριμμένη τιμή ή μέσω ανώνυμης διαπραγμάτευσης.
 • Ο προσωπικός σας σύμβουλος της WebsiteMarket θα σας βοηθήσει στη διαδικασία ασφαλούς πληρωμής και στα επόμενα βήματα.
 • Στη συνέχεια, η ομάδα εξυπηρέτησης μας θα εποπτεύει τη μεταφορά του νέου σας domain στον καταχωρητή που επιθυμείτε.

Αυτό είναι! Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με το domain σας.

Η WebsiteMarket φροντίζει τα υπόλοιπα

Σε αυτό το βήμα μπαίνει στο παιχνίδι η δωρεάν υπηρεσία ελέγχου/εποπτείας μεταφοράς της ιδιοκτησίας του domain. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή, εποπτεύουμε/ελέγχουμε/εξυπηρετούμε όλη τη διαδικασία μεταβίβασης της ιδιοκτησίας του domain σε εσάς. Ανάλογα με την επέκταση του domain (π.χ. .gr, .com), αυτό μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 5 ως 10 ημερών.

 • Δωρεάν, ασφαλής και αξιόπιστη υπηρεσία για όλες τις αγορές και τις πωλήσεις domain που πραγματοποιούνται μέσω της WebsiteMarket.
 • Μέγιστη ασφάλεια για τις πληρωμές σας μέσω PayPal ή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. Πληρωμή της τιμής αγοράς του domain σε ενδιάμεσο λογαριασμό μας. Μόνο όταν επιβεβαιωθεί η μεταφορά ιδιοκτησίας του domain σε σας θα μεταφερθούν τα χρήματα (το ποσό τιμής αγοράς που καταβάλατε) σε λογαριασμό του πωλητή.
 • Παρέχεται συμφωνία αγοράς και προσωπική υποστήριξη για την επαγγελματική μεταφορά ιδιοκτησίας του domain.

Συγχαρητήρια, το νέο domain σας είναι τώρα στη διάθεσή σας!